bianca-bun-900x700

Bianca Alexandru – Coregraf şi instructor de dans, Zumba® Fitness

Numele meu este Bianca Alexandru, am 29 de ani și am cel mai frumos job din lume – sunt coregraf şi instructor de dans, de Zumba® Fitness, Zumba® Step, Zumba® Kids și STRONG by Zumba. Am absolvit Facultatea de Drept și Facultatea de Comunicare și Relații Publice, însă viaţa m-a îndreptat spre postul de Buyer într-un Cash&Carry românesc.

De la vârsta de 4 ani, am început să dansez și părinții mei m-au îndrumat către Școala de Artă și, mai apoi, Ansamblul de dans modern Primavera, unde am performat pana la vârsta de 22 de ani, timp în care am fost pe la numeroase festivaluri europene și internaționale, unde am ocupat locul I de fiecare dată.

În clasa a VI-a, am descoperit o nouă pasiune, artele marţiale, și am intrat în Clubul Italo din București, ca mai apoi să fac parte din lotul național al clubului Steaua și să aduc medalii României la campionatele internaționale de juniori şi seniori.

La vârsta de 23 de ani, fiind Legal Assistant într-un cabinet de avocatură cunoscut în București și după ce îmi încheiasem activitatea ca dansatoare în Ansamblul Primavera și de karateka în lotul național al României, am intrat la o oră de zumba, neștiind ce se întâmplă acolo, și mi-a plăcut atât de tare încât am decis să îmi fac abonament la sala respectivă doar pentru acea oră de zumba. După câteva luni, mi-am luat licență de instructor Zumba Fitness și am început cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea.

Să fii instructor de zumba înseamnă să dăruiești tot ceea ce tu ai învățat și ai iubit atâția ani cu toți cei prezenți în sală, să îi faci să se deconecteze de problemele de acasă sau de la serviciu și să se conecteze la ceea ce tu le arăţi.

De asemenea, să fii instructor înseamnă să îi ajuți ca la fiecare oră să mai depășească o barieră sau o limită a lor și să le demonstrezi că și ei pot face exact ca tine și că pot fi vedete pentru 50 de minute. Să fii instructor nu înseamnă să fii cel mai bun dansator, ci să reușești să îi faci pe cei din sală să fie cei mai buni dansatori!