Scurtături în dezvoltarea personală – Lorand Soares Szasz

Într-o eră în care dezvoltarea personală este la modă, dar în același timp este extrem de criticată, și în care găsim tot felul de “secrete” pentru creșterea accelerată în carieră, afacere și relații, e extrem de greu să vedem diferența între promisiuni umflate de dragul marketingului sau scurtături reale de care putem profita în viață.

După aproape 10 ani de activitate în domeniul dezvoltării afacerilor și dezvoltării personale, am observat oameni care merg la toate cursurile, dar care sunt frustrați de lipsa rezultatelor. Am văzut oameni care îi critică pe cei care merg la cursuri spunând despre ei, de multe ori chiar justificat, că sunt “spălați pe creier” sau “sectanți”.

La conferința UnlimitU, voi prezenta care sunt acele scurtături în creșterea unei persoane – scurtături care chiar funcționează – și de ce fraze de genul “totul e posibil dacă crezi cu adevărat” pot să sune “sexy” cu un fundal motivațional pe Facebook, dar în realitate nu funcționează.

Promit să nu te bombardez cu citate motivaționale care te-ar energiza pentru câteva ore, dar care cu siguranță că te-ar frustra pe termen lung.

Dacă vrei să vezi cu adevărat ce înseamnă dezvoltarea personală, aceea care e naturală și prin care trecem toți, de multe ori fără să știm, te aștept la UnlimitU!

 

Leave A Comment